Truckutbildning

Att ta ett truckkort är ofta en bra investering då det kan ge en snabb väg till jobb, Det är en efterfrågad och omtyckt utbildning och allt fler inser att det är en bra merit att ha behörighet att köra truck.

Vi utbildar dig på A, B, truck med moderna maskiner i en miljö som är likställd med din kommande arbetsmiljö, vi använder oss av erfarna och kunniga instruktörer som har gedigna kunskaper och erfarenheter från branschen.

Hos oss utbildar vi enligt Truckläroplan 10 (TLP10) som detaljerat beskriver vad en truckutbildning bör innehålla. De allra flesta fackföreningar och branschorganisationer ställer krav på att en truckutbildning skall vara utförd enligt TLP10. Företaget har instruktör som tecknat avtal med TYA om truck- och maskinförarutbildning.

Enligt Arbetsmiljöverkets författningssamling (AFS 2006:5) skall den som arbetar med truck ha dokumenterad kunskap samt ha arbetsgivarens skriftliga körtillstånd. Även den som leder och övervakar arbete med truckar skall ha den kunskap som krävs.

Innan du kommer till oss krävs:

Du ska ha kompetens som motsvarar de kunskaper och färdigheter som enligt körkortslagen krävs för att få körkort.

Våra grundkrav för att du ska bli antagen på våra utbildningar är:
• 18 år.
• Gott omdöme.
• Viss körvana från truck eller annan maskin.

Efter godkänd utbildning erhåller du ett så kallat truckkort / truckkörkort.
Utbildningsintyget är ett bevis för grundutbildning för de truck-typer som använts i utbildningen, dessa är angivna på utbildningsintyget.
Det är arbetsgivarens ansvar att se till att föraren har tillräckliga kunskaper och rätt utbildning för de olika truck-typerna.

OBS: anmälan är bindande, ingen återbetalning vid återbud.

Pris : 5500 :- inkl moms. för ett färdigt truckkort.

För frågor eller anmälan, kontakta oss!

Kommande kursstarter :

Måndag 23/9 kl 07-15

Måndag 28/10 kl 07-15

Måndag 2/12 kl 07-15