KURSER

Bomhus Trafikskola är en komplett trafikskola med eget boende. Ett bekvämt och ekonomiskt sätt för dig att ta ditt körkort på, i den takt som passar dig. Vi erbjuder ett stort utbud av kurser och har ett stort fokus på intensivkurser. Vi ger dig en heltäckande körkortsutbildning med strukturerad teori och praktiska övningar.

Vi har intensivkurser för personbil där du under två veckor har möjlighet att ta körkort. Intensivkursen inkluderar också boende och upphämtning vid centralstationen. Du kan läsa mer om intensivkurs med boende och vad som inkluderas för personbil här »

Bor du i Gävle kan du bygga ihop ett eget paket så att det passar dig och ditt schema. Eller om du kör helt privat: handledarkurs med stödlektioner samt halkbana, till ett mycket fördelaktigt pris. Bor du i t.ex. Stockholm kan du ta direkttåg till Gävle där vi erbjuder att hämta upp dig och dina kurskamrater på centralstationen. Vi åker sedan gemensamt till trafikskolan med boende på Forskarvägen 27, som ligger på området Kastet/Bomhus i Gävle.

Kontakta oss »

 

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK