Intensivkurs Lastbil

När det gäller lastbil så måste teoriprovet vara godkänt innan vi kan boka uppkörning. Detta gör att vi har en vecka intensivkurs på skolan med både teori och körning, i samband med den så bokar vi ett teoriprov. När det är färdigt så bokar vi en uppkörning och flyttar avslutningen på kursen i samband med uppkörningsdatumet. Väntetid varierar beroende på vilken tid på året det är .

Känner du att du kan läsa in hela teorin själv eller har långt till skolan, så kan du köpa teorimaterialet samt inloggning av oss och när du känner dig redo så bokar vi ett teoriprov. När du är färdig med det så bokar vi en uppkörning och du kommer hit för körning och prov.

Alla elever som köper lastbilsteorin, är givetvis välkomna att delta på B-kortsteorin som vi har alla udda veckor på kvällen om man känner att man vill repetera grunderna.

Kursen går givetvis att göra på en längre planering.

 

Anmälan till aktuell kurs gör du enklast via kalendern.

Vid avbokning:

Intensivkurs : Senast 1 vecka innan, annars debiteras 10 % i avbokningsavgift. (alternativt giltigt läkarintyg)
Övrig bokad utbildning : Senast 24 timmar innan kursstart. Senast kl 12 fredagen innan om du är bokad en söndag/måndag. (alternativt giltigt läkarintyg)

 

 

 

Baspaket Teori

2.500:-

 

Körlektion 80 min

 

2.500:-

 

Lån av ekipage vid körprov

3.200:-

 

Paket 5 lektioner 1 utbildningsvecka

23.000:-

 

     
Intensivkurs 5 veckor C & YKB 52.000:-  

Vi lägger gärna upp kompletterande kurser i samband med intensivkurs lastbil om behov av ytterligare kurser till exempel truck, ADR eller något annat.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK