Intensivkurs Lastbil med YKB

Bli redo för yrkeslivet på 5 veckor!

Denna kurs är för dig som vill börja jobba som C-kortschaufför eller för dig som redan har C-kort men inte CE och YKB.

Kursen är en riktigt intensiv kurs på 5 veckor då vi varvar lastbilskörning med YKB för att du ska hinna med att få de grundläggande kompetenser som krävs av ett åkeri idag. Det vill säga C körkort och YKB.

I kursavgiften ingår 5 körlektioner för C eller CE samt den lagstadgade körningen för att uppfylla YKB. Vi står givetvis för allt teorimaterial. Boende under hela kursperioden ingår.

Upplägget är att ni kommer hit söndag kväll eller måndag morgon första veckan så drar vi igång kl 08.00 med en rivstart, så att ni redan på fredag första veckan eller måndag andra veckan kan skriva teoriprov på trafikverket. För att under kommande fyra veckor hinna köra och läsa in resterande YKB. I slutet av perioden så gör vi en uppkörning och sedan bokar vi YKB provet på hemorten. Vi kommer att skicka ut körkortsteorin med post till dig vid anmälan så du hinner plugga innan du kommer hit.

För att detta ska vara praktiskt möjligt så krävs det att du som kommer har:

-Körkortstillstånd (klass 2 eller 3) i ordning och giltigt under hela kursperioden.

- Giltigt svenskt körkort för behörighet B alternativt C om du ska ha CE

- Du ska ha fyllt 21 år

- Ha möjlighet att närvara hela perioden, detta för att vi ska hinna med alla obligatoriska timmar på YKB.

 

Anmälan till aktuell kurs gör du enklast via kalendern.

Vill man efter genomförd kurs komplettera med CE eller truck så löser vi givetvis detta till ett rabatterat pris om ni meddelar detta innan kurs. Detta kommer dock att hamna efter ordinarie kurs annars räcker inte timmarna till.

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK