INTENSIVKURS PERSONBIL

Intensivkurs B-körkort med boende, Personbil i Gävle

Intensivkurs väljer du om du snabbt vill lära dig köra bil under två veckor. Hårt slit blandat med mycket rolig tid tillsammans med dina kurskamrater i vårt boende.

OBS! Alla Intensivpaket kan genomföras ”icke intensivt” enligt egen planering under hela året, sommar som vinter.

Detta ingår, det du inte utnyttjar betalar vi tillbaka!
Om du redan genomfört eller har någon kursdel som ingår i ett paket du vill ha, så gör vi avdrag. T.ex. för böcker eller riskutbildning.

• 20, 25 eller 33 lektioner à 40 minuter. Om du har lite körerfarenhet sedan tidigare, eller ingen alls rekommenderar vi vårt största paket.
• Teori: lärarledda teorilektioner 4 st à 100 minuter, obegränsat med datatester på aSTRa WEB – Elevcentralen, Böcker: Trafikens grunder, Köra bil, Vägmärkestesten, Vägmärken och vägmarkeringar.
• Riskutbildning del 1 (obligatorisk teori): handlar om alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden.
• Riskutbildning del 2 (obligatorisk praktik Halkbana): handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.
• Lån av trafikskolans bil vid 1 st uppkörning. Behöver eleven göra fler körprov tillkommer ytterligare lån av vår bil vid dessa med 1000 :- per tillfälle.

Ingår inte:
• OBS! Körprov och Kunskapsprov ingår ej. Detta faktureras av Trafikverket.
• OBS! Boende i delat rum (Tillval – 3500 kr)

Bokning
När du bestämt ett datum som passar dig sänder du oss ett email och efterfrågar detta (eller ringer). Vi ger dig ett ja/nej angående plats och sänder dig om plats finns ett bokningsformulär via e-post som du fyller i lite mer information i och sänder tillbaka. I bokningsformuläret är det mycket viktigt att du skriver i vilket paket du är intresserad utav och inte bara antal lektioner. Vi avslutar email-konversationen med ett svar att du nu är inbokad. Skulle det vara så att du behöver hjälp med eventuella läs och skrivsvårigheter så måste detta anges i mailet.
Fakturan från oss på det paketet du har valt skickas ca. två veckor innan kursens start.

Hur går det till
Du kommer till oss på söndag eftermiddag,alternativt måndag förmiddag beroende på dina egna önskemål och hur ditt schema ser ut.
Vi hämtar dig på centralstationen i Gävle i anslutning till din ankomst för att därefter visa dig till skolan och bistå dig vid eventuella frågor och funderingar.
Körlektionerna och teoriundervisningen startar på måndagen och varvas efter ditt behov.
Under vecka ett får du göra riskutbildning del 1 (teori) och under vecka 2 får du göra del 2 (halkbana).

Vi preliminärbokar tider hos Trafikverket för kunskapsprov och körprov som du normalt avlägger vecka 2, men vid brist på tider kan det även förekomma bokningar av prov under vecka 3.
Om så är fallet kostar det inget extra för dig att bo kvar hos oss.

Förberedelse

Innan ni kommer till oss så måste en ansökan om körko'rtstillstånd göras hos transportstyrelsen, för att det ska bli enklare för er är det bra att börja läsa teori och börja med enklare körövningar, exempelvis att hitta alla reglage i fordonet, kunna ställa in stol och ratt , speglar (körställning).

Lite praktiska detaljer
I våra lokaler om 300 m2 finns tillgång till boende, TV, kök, tvätt, trådlöst Internet, läsplattor att låna för teoristudier samt kontakt med omvärlden. Vi rekomenderar dock att man tar med egen dator eller liknande media för att ha till hands vid studier.
Under helgen väljer du själv om du vill stanna kvar och studera och umgås med dina kurskamrater eller åka hem. Det kostar inget extra att bo kvar.

Vid avbokning:

Intensivkurs : Senast 1 vecka innan, annars debiteras 10 % i avbokningsavgift. (alternativt giltigt läkarintyg)
Övrig bokad utbildning : Senast 24 timmar innan kursstart. Senast kl 12 fredagen innan om du är bokad en söndag/måndag. (alternativt giltigt läkarintyg)

Anmälan till aktuell kurs gör du enklast via kalendern.

Paketpriser B-körkort
Pris
extra
lektion

Paket 20 lektioner

17.300:-

580:-

Paket 25 lektioner

20.300:-

550:-

Paket 33 lektioner

25.000:-

530:-

Nu erbjuder vi även körlektioner på automatväxlad bil med snabbfäste för vänstergas!

Läs mer om hur det funkar här

Detta kan vara speciellt bra för personer med benprotes eller

mindre rörlighet i höger ben på grund av någon anledning.

Kontakta oss för mer information.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK